regionaal weerpraatje van 24 januari 2017 voor zuidelijk NH

Ook op deze dinsdag is het over het algemeen bewolkt en aanvankelijk ook nevelig en mistig. Het blijft droog en bij weinig wind stijgt de temperatuur vanmiddag naar een graad of 4-5.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar enkele graden onder het vriespunt.

Morgen zijn er aanvankelijk wolkenvelden en hier en daar komt nevel en mist voor, maar in de middag gaat de zon volop schijnen. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal 1° boven het vriespunt.

Na morgen blijft het rustig en droog winterweer. In de nacht vriest het enkele graden en overdag is het maar net boven nul. Aan het eind van de week en ook komend weekend blijft het licht vriezen in de nacht, maar overdag wordt het geleidelijk zachter met komend weekend temperaturen van 5-6°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

-2°

-5°

-3°

-1°

+1°

+1°

Tmax.