weerpraatje van 4 februari 2017 voor zuidelijk NH

We zijn het weekend droog gestart met een mix van zon en wolkenvelden. De bewolking neemt geleidelijk toe en later vanmiddag gaat het regenen. De matige en aan zee eerst nog vrij krachtige zuidenwind neemt in kracht af en draait naar oost en de temperatuur loopt op naar 7-8°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en regenachtig. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur daalt naar een graad of 3.

Morgen trekt de regen weer snel weg en daarna volgt een droge dag met af en toe zonneschijn. De wind waait zwak tot matig uit het westen en de temperatuur stijgt naar 6-7°.

Na morgen krijgen we een droge maandag en een dinsdag met regen en later mogelijk ook smeltende sneeuw. Vanaf woensdag blijft het droog, schijnt geregeld de zon en gaat de temperaturen weer naar beneden. In de nacht vriest het licht tot matig en overdag liggen de maxima rond het vriespunt.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

-3°

-4°

Tmax.