weerpraatje van 8 februari 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag bewolkt en uit die bewolking valt vanochtend af en toe wat lichte sneeuw. Vanmiddag blijft het droog en klaart het op. De oost tot noordoostenwind waait matig en aan zee soms vrij krachtig en de temperatuur ligt rond het vriespunt.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en blijft het droog. De noordoostenwind waait meest matig en de temperatuur daalt naar -5°.

Morgen schijnt aanvankelijk de zon, maar in de middag zijn er ook wolkenvelden. Het blijft droog en bij een matige en aan zee vrij krachtige oost tot noordoostenwind stijgt de temperatuur naar waarden omstreeks de -2°. Een ijsdag dus en voor het gevoel is het nog vele graden kouder!

Na morgen blijft het over het algemeen droog met naast wolkenvelden ook geregeld zon. In de nacht vriest het enkele graden en na een ijsdag op vrijdag stijgt de temperatuur vanaf zaterdag elke dag tot boven het vriespunt.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

-5°

-5°

-2°

-1°

-2°

-1°

Tmax.

-2°

-2°

+1°

+2°

+3°

+3°