weerpraatje van 10 februari 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag over het algemeen bewolkt en uit die bewolking kan vooral later op de dag wat lichte sneeuw vallen. De wind waait matig uit het oosten tot noordoosten en de temperatuur blijft wederom onder nul. Het wordt vanmiddag niet warmer dan waarden omstreeks de -1°. Voor het gevoel is het opnieuw veel kouder dan die -1 op de thermometerbuis met gevoelstemperaturen tussen de -5 en -10°.

Vanavond en de komende nacht is het over het algemeen bewolkt en uit die bewolking valt soms wat lichte sneeuw. De temperatuur daalt naar waarden omstreeks de -2°.

Morgen is het ook over het algemeen bewolkt en hier en daar is nog altijd wat lichte sneeuw mogelijk. De noordoostenwind waait zwak tot hooguit matig en de temperatuur stijgt naar 1-2° boven het vriespunt.

Na morgen is het over het algemeen droog met flink wat zon. In de nacht vriest het aanvankelijk nog licht en overdag is het enkele graden boven nul. Vanaf dinsdag loopt de temperatuur geleidelijk verder op.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

-2°

-1°

-1°

-1°

Tmax.