weerpraatje van 20 februari 2017 voor zuidelijk NH

Het is op deze maandag bewolkt en vanochtend valt er wat lichte regen en motregen. Vanmiddag wordt het geleidelijk droog, maar het blijft bewolkt. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 10°.

Vanavond en de komende nacht is en blijft het bewolkt met vanavond opnieuw regen en motregen. Komende nacht wordt het dan weer droog. De temperatuur daalt naar een graad of 7.

Morgen blijft het overdag droog met naast wolkevelden ook af en toe zon. De wind wordt weer zuidwest en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar een graad of 9.

Na morgen is het wisselvallig met een toenemende kans op regen en wind. Het blijft aanhoudend zacht voor de tijd van het jaar, maar later deze week is het wel tijdelijk minder zacht.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

di

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

Tmax.

10°