weerpraatje van 21 februari 2017 voor zuidelijk NH

Het blijft vandaag droog met naast wolkenvelden ook perioden met zon. De wind waait uit het westen, later uit het zuidwesten en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar een graad of 9.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en vanavond gaat het weer regenen. De wind wordt zuidwest en neemt toe naar (vrij) krachtig in de polder en naar hard tot stormachtig aan zee (windkracht 5 tot 8) en de temperatuur blijft rond de 9° uitkomen.

Morgen is het bewolkt en in de ochtend valt er geruime tijd regen. De stevige zuidwester wordt west tot noordwest en is vrij krachtig in de polder en hard aan zee en de temperatuur is nog steeds 9°.

Na morgen is en blijft het wisselvallig met regen en wind. Het blijft aanhoudend zacht voor de tijd van het jaar, maar vrijdag is het in polaire lucht wel minder zacht.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

10°

10°