weerpraatje van 24 februari 2017 voor zuidelijk NH

Na de stormachtige dag van gisteren is het vandaag een stuk rustiger. De wind waait namelijk uit het noordwesten en is overwegend matig van kracht. Verder zijn er naast wolkenvelden ook perioden met zon en op een lokaal buitje na blijft het droog. De temperatuur is wat lager dan voorgaande dagen en stijgt vanmiddag naar een graad of 7.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en enkele opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 1-2° boven het vriespunt.

Morgen is het over het algemeen bewolkt en uit die bewolking valt van tijd tot tijd lichte regen en motregen. De zuidwestenwind neemt weer flink in kracht toe en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 9°.

Na morgen is en blijft het wisselvallig, maar met maart op de kalender nemen de neerslagkansen af en komt de zon vaker tevoorschijn.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

Tmax.