weerpraatje van 27 februari 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag bewolkt en regenachtig. Later komt het tot enkele buien en bij die buien is kans op onweer. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is vrij krachtig in de polder en krachtig tot hard aan zee en de temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en komt het tot enkele buien en bij die buien is kans op onweer. De temperatuur daalt naar een graad of 4.

Morgen komt het ook tot buien en deze buien kunnen winters van karakter zijn en gepaard gaan met hagel, smeltende sneeuw en aanvankelijk ook nog onweer. In de middag neemt de buiigheid geleidelijk af. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 6, maar in stevige buien is het enkele graden kouder. De zuidwestenwind waait onverminderd vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Na morgen is en blijft het wisselvallig met elke dag wel regen of enkele buien en ook regelmatig vrij veel wind. De temperatuur gaat aan het eind van de week weer wat omhoog.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

di

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

Tmax.

10°