weerpraatje van 28 februari 2017 voor zuidelijk NH

Het draait vandaag om flinke buien en daarbij is ook onweer mogelijk. Vanmiddag komt ook geregeld de zon tevoorschijn en is het over het algemeen droog. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 6.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het komt tot enkele buien en bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind daalt de temperatuur naar een graad of 3.

Morgen schijnt geregeld de zon en is het overdag droog. Morgenavond gaat het weer regenen. De zuidwestenwind waait matig tot krachtig en de temperatuur stijgt naar 8°.

Na morgen is en blijft het wisselvallig met elke dag wel regen of enkele buien en ook regelmatig vrij veel wind. De temperatuur gaat omhoog naar een graad of 10.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

10°

10°