weerpraatje van 7 maart 2017 voor zuidelijk NH

De zon schijnt vandaag geregeld, maar vanochtend is er nog wel een enkele bui mogelijk. Vanmiddag is het overwegend droog en bij niet mer dan een zwakke noordenwind stijgt de temperatuur naar maximaal 8°.

Vanavond en de komende nacht zijn er wolkenvelden, maar het blijft wel droog. De wind draait naar het zuiden en neemt geleidelijk weer in kracht toe en de temperatuur daalt naar een graad of 4.

Morgen is het bewolkt en in de ochtend valt er geruime tijd regen. Morgenmiddag is het droog met opklaringen. De zuidenwind draait naar west en is matig tot krachtig van kracht, windkracht 4 tot 6 en de temperatuur stijgt naar ongeveer 9°.

Na morgen is en blijft het wisselvallig met temperaturen die geleidelijk oplopen naar ongeveer 10-11° aan het eind van de week. Vanaf zondag moeten we het met slechts een graad of 8 doen.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

10°

11°

10°