weerpraatje van 13 maart 2017 voor zuidelijk NH

Het is ook op deze maandag prachtig lenteweer met flink wat zonneschijn. Het blijft droog en bij een geleidelijk tot matig toenemende noordwestenwind stijgt de temperatuur naar maximaal 12°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en flinke opklaringen. De wind draait naar zuidwest en is overwegend matig van kracht en de temperatuur daalt naar een graad of 5.

Morgen zijn er ook perioden met zon, maar er trekken ook wolkenvelden over. Het blijf droog en er waait een matige en aan zee vrij krachtige west tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 13.

Na morgen blijft het voorlopig droog met een mix van wolken en zon. Pas in het weekend neemt de kans op regen of buien weer toe. De temperatuur stijgt naar een graad of 14 op donderdag. Vanaf vrijdag zijn de temperaturen weer enkele graden lager.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

di

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

Tmax.

13°

12°

14°

10°

10°

10°