weerpraatje van 14 maart 2017 voor zuidelijk NH

Er zijn vandaag perioden met zon, maar er trekken ook wolkenvelden over. Vooral later op de dag wordt het grijs en grauw door laaghangende bewolking. Het blijf droog en er waait een matige en aan zee vrij krachtige west tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 13, maar later vandaag duidelijk kouder. 

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en flinke opklaringen. De wind waait zwak uit het westen en de temperatuur daalt naar 8°.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait niet meer dan een zwakke zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 12.

Na morgen blijft het donderdag en grotendeels ook vrijdag nog droog, maar vrijdagvond en zeker in het weekend neemt de kans op regen of buien weer toe. De temperatuur gaat vanaf vrijdag weer enkele graden naar beneden.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

12°

14°

10°

10°

10°