weerpraatje van 21 maart 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag aanvankelijk nog aan de bewolkte kant, maar vanmiddag schijnt ook geregeld de zon. Het blijft droog en er waait nog altijd een stevige westenwind. Over land vrij krachtig, windkracht 5 en aan zee krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Later vanmiddag draait de wind naar zuidwest en neemt geleidelijk in kracht af. De temperatuur is wat lager dan de laatste tijd en stijgt vanmiddag naar maximaal een graad of 8.

Vanavond is er een buienkans, komende nacht blijft het droog met flinke opklaringen. De wind draait naar zuid en neemt af naar matig en de temperatuur daalt naar ongeveer 3°.

Morgen blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De wind waait matig tot krachtig uit het zuiden tot zuidoosten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 11°.

Na morgen is er donderdag nog kans op regen, maar daarna blijft het droog met steeds vaker zon. De wind wordt noordoost en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 11°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

11°

11°

11°

11°

12°

11°