weekend weerpraatje van 25 en 26 maart 2017 voor zuidelijk NH

Net als voorgaande dagen is het ook vandaag prachtig lenteweer met volop zonneschijn. Het blijft wederom droog en bij een matige en aan zee vrij krachtige noordoostenwind stijgt de temperatuur naar een graad of 12.

Vanavond en de komende nacht (Let op!! de zomertijd gaat in, ofwel de klok gaat om 2:00 uur een uur VOORUIT!) zijn er flinke opklaringen en is en blijft het droog. De noordoostenwind waait overwegend matig en de temperatuur daalt naar een graad of 4.

Morgen trekken er wat meer wolkenvelden over de regio, maar het blijft droog en de zon zal ook af en toe schijnen. De noordoostenwind waait overwegend matig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 13°.

Na morgen blijft het prima lenteweer met veel zon. De wind wordt zuid tot zuidwest en de temperaturen gaan omhoog naar waarden tussen de 14 en 17°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijn weekend en graag weer tot maandag!

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

Tmax.

13°

14°

15°

14°

17°

16°