weerpraatje van 27 maart 2017 voor zuidelijk NH

Ook vandaag is het prachtig lenteweer met volop zonneschijn. De wind waait matig uit het zuidoosten en de temperatuur stijgt naar maximal 15° en dat is afgerond 4° meer dan wat normaal is voor deze tijd van het jaar.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. De wind draait naar zuid en het koelt af naar een graad of 6.

Morgen schijnt de zon, maar er trekken ook wolken over de regio en later op de dag is er kans op een bui. De wind wordt zuidwest en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename 17-18°.

Na morgen is het licht wisselvallig lenteweer met kans op regen of enkele buien. De temperatuur stijgt naar een graad of 13-14, maar donderdag en ook nog vrijdag is het met 17 tot 19° duidelijk zachter.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen!

dag

di

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

10°

11°

Tmax.

17°

14°

18°

17°

14°

13°