weerpraatje van 31 maart 2017 voor zuidelijk NH

Net als gisteren is het ook vandaag uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar. Bij geregeld zon, maar ook vrij veel sluierwolken stijgt de temperatuur vanmiddag naar maximaal 20-21°. Later vanmiddag neemt de bewolking toe en is er kans op een enkele bui. De wind waait uit het zuiden, later uit het zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee.

Vanavond komt het tot enkele buien, komende nacht wordt het geleidelijk weer droog. De temperatuur daalt naar waarden rond de 10°.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Verder is er kans op enkele buien en bij niet meer dan een zwakke veranderlijke wind wordt het een graad of 16.

Na morgen blijft het droog met geregeld zon. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en de temperaturen gaan dan ook naar beneden. Aan het eind van de week is het nog maar een graad of 12, maar dat is feitelijk normaal voor de tijd van het jaar.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen!

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

10°

Tmax.

16°

16°

15°

15°

13°

13°