weerpraatje voor het weekend van 1 en 2 april voor zuidelijk NH

Het is vandaag (zaterdag) over het algemeen bewolkt en af en toe is er een bui mogelijk. De zuidenwind draait naar west en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar waarden rond de 15°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met steeds meer opklaringen. De zuidwestenwind waait niet meer dan zwak en de temperatuur daalt naar een graad of 7.

Morgen (zondag) zijn er flinke perioden met zon en op een lokaal buitje na blijft het droog. De zuidwestenwind draait naar noord tot noordwest en de temperatuur stijgt opnieuw naar waarden rond de 15°.

Na morgen blijft het droog met pas volgend weekend weer kans op enige nattigheid. Verder schijnt geregeld de zon en de temperatuur stijgt eerst nog naar een graad of 14, maar vanaf woensdag liggen de maxima rond de 12°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijn weekend en graag weer tot maandag!

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

Tmax.

15°

14°

14°

12°

12°

12°