weerpraatje van 4 april 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag aanvankelijk nevelig, maar verder schijnt de zon volop en is het droog. Vanmiddag kan aan zee laaghangende bewolking binnendrijven. Waaien doet het niet of nauwelijks en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 14. Later aan zee enkele graden lager.

Vanavond en de komende nacht neemt de laaghangende bewolking toe en mogelijk valt er een spatje regen. De wind wordt noord en neemt toe naar matig en de temperatuur daalt naar een graad of 6.

Morgen overheerst de bewolking, maar af en toe komt ook de zon tevoorschijn. De wind waait matig en aan zee krachtig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 10.

Na morgen blijft het voorlopig droog met flinke perioden met zon. De wind is eerst nog noord tot noordwest, maar draait in het weekend naar zuid en de temperatuur gaat weer omhoog van een graad of 10 op donderdag naar ongeveer 15 op zondag.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen!

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

10°

10°

12°

12°

15°

17°