weerpraatje van 10 april 2017 voor zuidelijk NH

Na een zonovergoten en warme zondag ziet het weerbeeld er vandaag anders en niet in de laatste plaats een stuk kouder uit. Er zijn wolkenvelden, maar ook de zon zal geregeld schijnen. Het blijft droog en bij een matige en aan zee vrij krachtige noordwestenwind stijgt de temperatuur naar een graad of 12-13.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en bij een afnemende en naar west draaiende wind daalt de temperatuur naar 6°.

Morgen zijn er ook wolkenvelden met af en toe zon. Het blijft droog en bij een matige westenwind wordt het een graad of 12.

Na morgen is het wisselvallig lenteweer met naast wolkenvelden ook af en toe zon. Verder is er kans op regen of enkele buien en met een middagtemperatuur van een graad of 10-11 is het vrij koud voor de tijd van het jaar.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

di

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

Tmax.

12°

11°

10°

11°

11°