weerpraatje van 11 april 2017 voor zuidelijk NH

Er zijn op deze dinsdag over het algemeen vrij veel wolkenvelden, maar er is ook geregeld zonneschijn. Vanmiddag is er kans op een bui. De wind waait matig en aan zee (vrij) krachtig uit het westen en de temperatuur stijgt naar maximaal 12°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en bij een matige tot (vrij) krachtig naar zuidwest krimpende wind daalt de temperatuur naar een graad of 8.

Morgen is het bewolkt en vooral in de middag regent het van tijd tot tijd. De wind waait uit het westen en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee (windkracht 4 tot 6) en de temperatuur houdt het bij 11-12° voor gezien.

Na morgen is het licht wisselvallig lenteweer met wolkenvelden en geregeld zon. Soms kan er wat regen vallen of komt het tot enkele buien, maar er worden geen verregende dagen verwacht. De temperaturen komen dagelijks uit op 11-12° en dat is onder de norm die geldt voor half april, want normaal is het 13-14°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

11°

11°

12°

12°

10°

11°