weerpraatje van 12 april 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag over het algemeen bewolkt en vooral later op de dag is er kans op wat lichte regen. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal 11°.

Vanavond valt er nog wat regen, komende nacht wordt het weer geleidelijk droog. Het blijft wel bewolkt en bij een in kracht afnemende en naar noordwest draaiende wind daalt de temperatuur naar 8°.

Morgen is het ook bewolkt, maar wel droog en zo nu en dan schijnt ook de zon. De noordwestenwind waait matig tot krachtig en de temperatuur stijgt naar 10-11°.

Na morgen is het licht wisselvallig met naast wolkenvelden ook geregeld zonneschijn. Verder is er dagelijks kans op regen of enkele buien en de temperatuur is te laag voor de tijd van het jaar met in het Paasweekend temperaturen tussen de 9 en 11°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

Tmax.

10°

12°

10°

10°

12°