weerpraatje van 17 april 2017 voor zuidelijk NH

De zon schijnt op deze Paasmaandag geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden en hier en daar komt het tot een bui. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en is matig over land en krachtig aan zee en de temperatuur wordt niet hoger dan 10°.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met enkle buien. De wind waait matig tot krachtig uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur daalt naar een graad of 3 met kans op vorst aan de grond.

Morgen schijnt ook geregeld de zon, maar er is opnieuw een buienkans. De wind wordt noordoost, matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt wederom naar een graad of 10.

Na morgen is het de rest van de week droog met geregeld zon. In het weekend neemt de wisselvalligheid weer toe. De temperaturen gaan eerst naar beneden, maar later in de week loopt het kwik weer op. De nachten verlopen koud met kans op vorst aan de grond.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne Paasmaandag en graag weer tot morgen.

dag

di

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

Tmax.

10°

11°

11°