weerpraatje van 18 april 2017 voor zuidelijk NH

Op deze dinsdag schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot buien en bij deze buien is ook hagel mogelijk. De wind waait uit het noorden tot noordoosten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 10°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en bij een tot zwak afnemende noordoostenwind daalt de temperatuur flink naar waarden rond de 2° met kans op vorst aan de grond.

Morgen blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De wind waait zwak uit het noorden tot noordoosten en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 9. Dat is overigens 4° onder de norm die geldt voor de tijd van het jaar.

Na morgen is het donderdag nog droog met geregeld zon, vanaf vrijdag neemt de wisselvalligheid weer toe. De temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 10°, maar vrijdag is het met een graad of 13 tijdelijk zachter.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne Paasmaandag en graag weer tot morgen.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

Tmax.

10°

13°

10°

10°