weerpraatje van 25 april 2017 voor zuidelijk NH

Het draait vandaag om buien en deze buien kunnen gepaard gaan met hagel en onweer. Tussen de buien door schijnt ook geregeld de zon. De wind waait uit het noordwesten en is matig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 9.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met nog altijd kans op een bui. De noord tot noordwestenwind neemt af naar zwak en de temperatuur daalt naar een graad of 3.

Morgen verandert er weinig. De zon schijnt geregeld, maar het komt ook tot buien en daarbij is nog altijd hagel en onweer mogelijk. De noordenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 10°.

Na morgen is er donderdag, Koningsdag, nog altijd kans op buien met daarbij ook hagel en onweer. Vanaf vrijdag neemt de wisselvalligheid af en gaat de temperatuur omhoog. Koningsdag wordt het 9, maar daarna gaat de temperatuur omhoog naar een graad of 15 op zondag.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

10°

Tmax.

10°

10°

12°

15°

13°