weerpraatje van 26 april 2017 voor zuidelijk NH

Net als gisteren draait het ook vandaag om buien en bij die buien is kans op hagel en onweer. Er zijn ook perioden met zon en bij een matige en aan zee vrij krachtige noord tot noordwestenwind stijgt de temperatuur naar een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen, maar ook wolkenvelden met aanhoudend kans op buien. Het koelt af naar een graad of 3.

Morgen, Koningsdag, verandert er niet zo gek veel. De zon schijnt geregeld, maar het komt ook tot buien. De kans op hagel en onweer neemt daarbij geleidelijk af. De temperatuur stijgt naar een graad of 9 en er waait een matige en aan zee vrij krachtige westenwind.

Na morgen is er vrijdag nog een buienkans, maar daarbij blijft het meest droog met geregeld zon. Rond maandag kan er weer wat regen vallen. De temperaturen gaan geleidelijk omhoog.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

10°

11°

Tmax.

10°

12°

16°

16°

17°