weerpraatje van 3 mei 2017 voor zuidelijk NH

Het is op deze woensdag bewolkt en vanochtend kan wat lichte regen of motregen vallen. Vanmiddag blijft het droog en komt af en toe de zon tevoorschijn. De wind waait uit het noordoosten en is meest matig en de temperatuur stijgt naar maximaal 14 of 15°.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en is er kans op een bui. De noordoostenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur daalt naar 9°.

Morgen, overheerst de bewolking en over het algemeen blijft het droog. Heel misschien valt er in de middag een klein beetje (mot)regen. De noordoostenwind waait matig tot krachtig en de temperatuur stijgt naar een graad of 13.

Na morgen is het voorlopig droog met zeker in het weekend en begin volgende week flink wat zonneschijn. De wind waait uit het noorden tot noordoosten en de temperatuur stijgt Bevrijdingsdag naar een graad of 13, in het weekend wordt het 16 tot 18°. Na het weekend is het 13 tot 15°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

10°

Tmax.

13°

13°

17°

17°

15°

13°