weerpraatje van 4 mei 2017 voor zuidelijk NH

Het is op deze donderdag over het algemeen bewolkt en heel lokaal kan het uit die bewolking wat spetteren, maar over het algemeen is het droog. De noordoostenwind is duidelijk aanwezig en waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar maximaal 12°.

Vanavond tijdens Dodenherdenking is het bewolkt en droog. Ook komende nacht is het bewolkt en droog en bij een stevige noordoostenwind daalt de temperatuur naar een graad of 9.

Morgen, Bevrijdingsdag, overheerst de bewolking, maar het blijft wel droog en later op de dag kan het ook wat opklaren. De noordoostenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar een graad of 13.

Na morgen blijft het voorlopig droog en zijn er flinke perioden met zon. De noordoostenwind wordt geleidelijk noord en later volgende week weer noordoost en de temperaturen gaan omhoog met mogelijk later volgende week weer een termperatuursdipje.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

vr

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

10°

Tmax.

13°

17°

16°

16°

15°

11°