weerpraatje van 5 mei 2017 voor zuidelijk NH

Het is op deze Bevrijdingsdag over het algemeen bewolkt met af en toe wat zon. Het blijft overal droog en er waait een matige en aan zee vrij krachtige noordoostenwind. De temperatuur wordt niet hoger dan een graad of 12.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en bij een matige en aan zee vrij krachtige oost tot noordoostenwind daalt de temperatuur naar 8°.

Morgen zijn er flinke perioden me zon en het blijft droog. De noordoostenwind waait onverminderd matig tot vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename waarde van ongeveer 17°.

Na morgen blijft het droog met geregeld zonneschijn. De wind waait uit het noorden, later volgende week uit het noordoosten en de temperatuur is met 12 tot 14° weer veel te laag voor de tijd van het jaar.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

10°

Tmax.

17°

16°

13°

14°

12°

13°