weekendweerpraatje van 6 en 7 mei 2017 voor zuidelijk NH

Na een vrij koude Bevrijdingsdag is het op deze zaterdag heel ander weer. Er zijn flinke perioden met zon, het blijft droog en bij een matige oost tot noordoostenwind stijgt de temperatuur naar gemiddeld zo’n 17°.

Vanavond en de komende nacht is het vrij helder en bij een matige noordoostenwind daalt de temperatuur naar een graad of 10.

Morgen, zondag, zijn er ook perioden met zon, maar bij een matige en aan zee vrij krachtige noord tot noordwestenwind is de temperatuur wel weer lager. Het wordt gemiddeld een graad of 15, maar aan zee in de middag geleideijk lagere temperaturen.

Na morgen is het droog met geregeld zon. De wind waait uit het noorden en het wordt een graad of 13. Later in de week draait de wind naar het zuiden tot zuidwesten, neemt de kans op buien toe en gaan de temperaturen omhoog.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijn weekend en graag weer tot maandag.

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

10°

10°

Tmax.

15°

13°

13°

13°

17°

18°