weerpraatje van 12 mei 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag aanvankelijk bewolkt en er valt buiige regen. Vanmiddag schijnt ook af en toe de zon, maar dan komt het tot buien en bij die buien is kans op onweer. De wind waait matig uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 18°.

Vanavond is er nog een buienkans, lokaal met onweer, maar al vrij snel wordt het droog en dat is ook komende nacht het geval. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden en de temperatuur daalt naar een graad of 12.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot buien en bij die buien is opnieuw kans op onweer. De zuidwestenwind waait overwegend matig en de temperatuur stijgt naar een graad of 18.

Na morgen is er zondag nog een buienkans, daarna is het een aantal dagen droog met geregeld zon. De temperatuur gaat geleidelijk omhoog naar een graad of 23 halverwege volgende week. 

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

12°

11°

10°

13°

13°

14°

Tmax.

18°

17°

18°

21°

23°

23°