weerpraatje van 18 mei 2017 voor zuidelijk NH

Na de zomerse dag van gisteren ziet het weerbeeld er vandaag weer anders uit. De bewolking heeft de overhand en vanochtend valt er nog wat lichte regen en motregen. Vanmiddag blijft het droog en bij een zwakke tot matige van noordwest naar noordoost draaiende wind is de temperatuur vanmiddag een graad of 15.

Vanavond en de komende nacht is en blijft het bewolkt en bij een in kracht toenemende oostenwind daalt de temperatuur naar 12°.

Morgen zijn er vrij veel wolkenvelden, maar soms kan ook even de zon schijnen. Verder is er kans op wat regen of een enkele bui en bij een geleidelijk naar zuidwest draaiende vrij krachtige tot krachtige wind stijgt de temperatuur naar een graad of 17.

Na morgen is er zaterdag nog kans op enkele buien, maar zondag en maandag blijft het droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur gaat geleidelijk weer omhoog.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

vr

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

12°

11°

14°

14°

Tmax.

17°

16°

18°

21°

21°

20°