weerpraatje van 2 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag aanvankelijk zonnig en het wordt zomers warm met een middagtemperatuur van zo’n 26° in de regio. Later vanmiddag verschijnt er bewolking en vanavond neemt de kans op een regen- of onweersbui toe. De wind waait niet meer dan zwak uit het zuidoosten en vanwege die zwakke wind is er aan zee kans op een verkoelende zeewind.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met vanavond dus kans op enkele buien met kans op onweer. Ook komende nacht is er nog een buienkans, maar de kans op onweer neemt daarbij af. Het koelt af naar een graad of 15.

Morgen is het aanvankelijk bewolkt met nog een buienkans, maar in de middag blijft het droog met geregeld zon. De wind wordt noordwest en de temperatuur is met maximaal een graad of 21 weer duidelijk lager

Na morgen is het met de Pinksterdagen licht wisselvallig met kans op enkele buien en daarbij een graad of 18-19. Dinsdag is het met 16° nog wat koeler, maar vanaf woensdag gaan de temperaturen weer de hoogte in.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

15°

12°

12°

12°

12°

14°

Tmax.

21°

19°

18°

16°

18°

21°