weerpraatje van 7 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag aanvankelijk bewolkt met buiige regen. Vanmiddag blijft het droog en schijnt geregeld de zon. De west tot zuidwestenwind waait onverminderd krachtig tot stormachtig (windkracht 6 tot 8) en de temperatuur stijgt naar een graad of 17.

Vanavond zijn er opklaringen en is het droog. Komende nacht is het weer bewolkt en valt er enige tijd regen. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig tot hard en de temperatuur daalt naar 14°.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft overdag droog en er waait een tot matig en aan zee tot vrij krachtig afgenomen en naar zuid draaiende wind. De temperatuur is duidelijk hoger en stijgt naar ongeveer 21°.

Na morgen is het licht wisselvallig met op vrijdag enkele buien met kans op onweer. In het weekend blijft het zo goed als droog met geregeld zon. De temperatuur stijgt naar waarden tussen de 17 en 23°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

14°

15°

14°

16°

16°

14°

Tmax.

21°

18°

20°

23°

19°

17°