weerpraatje van 8 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag aanvankelijk bewolkt en er valt enige tijd regen. Halverwege de ochtend wordt het in de regio weer droog en vanmiddag komt geregeld de zon tevoorschijn. De matige tot krachtige zuidwestenwind neemt verder in kracht af en de temperatuur stijgt naar een aangename 21°.

Vanavond zijn er opklaringen, komende nacht is het bewolkt en komt het tot enkele buien en bij die buien is kans op onweer. De wind waait matig uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur daalt naar 15°.

Morgen is het aanvankelijk bewolkt met enkele buien, maar al vrij snel wordt het in onze regio droog en gaat de zon flink schijnen. De zuidwestenwind neemt weer toe naar matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar een graad of 19.

Na morgen schijnt geregeld de zon, maar er is soms ook een bui mogelijk. De zuidwestenwind draait volgende week naar west tot noordwest en de temperatuur ligt rond de 20°. Alleen zondag is het enkele graden warmer.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

vr

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

15°

14°

16°

16°

14°

13°

Tmax.

19°

20°

23°

20°

19°

20°