weekendweerpraatje van 10 en 11 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is dit weekend prima zomerweer. De zon schijnt flink, maar er trekken ook wolkenvelden over de regio. Het blijft droog, maar later op zondag is er wel een buienkans. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt vandaag naar 21 en morgen (zondag) naar maximaal 25°.

Na morgen is het volgende week prima zomerweer met flink wat zon. Soms is er ook wat bewolking en donderdag is er kans op een regen- of onweersbui. De temperatuur stijgt maandag met flink wat wind naar 18°, maar de dagen daarna loopt het kwik weer enkele graden op en donderdag is het weer zomers.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijn weekend en graag weer tot maandag.

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

15°

15°

14°

14°

15°

16°

Tmax.

25°

18°

21°

23°

25°

20°