weerpraatje van 13 juni 2017 voor zuidelijk NH

Er zijn vandaag flinke perioden met zon. Het blijft droog en bij een overwegend matige noordwestenwind stijgt de temperatuur naar maximaal 20°. Aan zee zijn de maxima wat lager.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen. Het blijft droog en bij een tot zwak afnemende wind daalt de temperatuur naar een graad of 12. Morgen schijnt de zon flink. Het blijft opnieuw droog en bij niet meer dan een zwakke oost tot zuidoostenwind stijgt de temperatuur naar maximaal 22°.

Na morgen is het donderdag eerst zonnig met temperaturen oplopend naar een graad of 24. Later op de dag is er kans op regen en onweer en vrijdag is het met maximaal een graad of 19 weer duidelijk koeler. Vanaf vrijdag blijft het droog, schijnt de zon weer flink en gaat de temperatuur weer geleidelijk omhoog.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

12°

15°

15°

15°

14°

14°

Tmax.

22°

24°

19°

20°

21°

23°