weerpraatje van 14 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag prachtig zomerweer met flink wat zonneschijn. Het blijft droog en bij weinig wind loopt de temperatuur op naar ongeveer 23°. Kortom: een zomerse woensdag!

Vanavond en de komende nacht is het vrij helder en bij een geleidelijk tot matig toenemende zuidoostenwind daalt de temperatuur naar 15°. Morgen schijnt de zon, maar er is ook sluierbewolking. Het blijft droog, maar een enkel buitje later op de dag is niet uitgesloten. De zuid tot zuidoostenwind draait in de middag naar west en neemt in kracht toe en de temperatuur stijgt naar ongeveer 26°. In de middag zal de temperatuur geleidelijk gaan dalen.

Na morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden en met name na het weekend is er soms kans op een bui. De temperatuur is vrijdag tijdelijk weer wat lager, maar vanaf zaterdag loopt het kwik weer op.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

15°

15°

15°

15°

15°

15°

Tmax.

26°

18°

21°

25°

26°

25°