weerpraatje van 15 juni 2017 voor zuidelijk NH

De zon schijnt vandaag geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden en vanmiddag is een bui mogelijk en daarbij kan het ook tot onweer komen. De zuidenwind draait naar west en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar maximaal 25-26°. Vanwege het naar west draaien van de wind zal de temperatuur vanmiddag geleidelijk gaan dalen.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met een kleine kans op een bui. De west tot noordwestenwind is matig en aan zee vrij krachtig en het koelt af naar een graad of 15. Morgen schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot enkele buien. De wind waait uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee, windkracht 4 tot 6 en de temperatuur blijft steken bij maximaal een graad of 19.

Na morgen blijft het over het algemeen droog met naast wolkenvelden ook flinke perioden met zon. De temperatuur gaat weer omhoog naar zomerse waarden op zondag en maandag.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

vr

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

15°

15°

15°

17°

15°

15°

Tmax.

19°

21°

25°

25°

22°

19°