weerpraatje van 16 juni 2017 voor zuidelijk NH

De zon schijnt vandaag geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden en er is kans op een bui. De wind waait uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig van kracht, windkracht 4 tot 6 en de temperatuur stijgt naar maximaal 18-19°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en bij een tot matig afnemende wind daalt de temperatuur naar 14°. Morgen schijnt de zon flink, het blijft droog en bij een matige noordwestenwind stijgt de temperatuur naar 22-23°. Direct aan zee is het wat frisser.

Na morgen blijft het droog en schijnt de zon flink. De temperaturen zijn zomers en liggen dagelijks boven de 20°. Maandag kan het wellicht tropisch warm worden.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

14°

15°

17°

16°

15°

14°

Tmax.

23°

26°

29°

26°

21°

24°