weekend weerpraatje van 17 en 18 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is dit weekend prachtig zomerweer. De zon schijnt volop, maar vandaag (zaterdag) is er nog wel vrij veel bewolking. De wind waait uit het noordwesten, morgen (zondag) zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt vandaag naar 22-23 en morgen (zondag) naar ongeveer 26°. Vanwege die zwakke wind morgen is er wel kans op een verkoelende zeewind.

Na morgen blijft het droog en schijnt de zon flink. De temperaturen zijn zomers en liggen tussen de 23 en 28°. Alleen woensdag hebben we de inmiddels bekende temperatuurdip met maximaal een graad of 20.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijn weekend en graag weer tot maandag.

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

15°

17°

17°

12°

12°

13°

Tmax.

26°

28°

24°

20°

23°

26°