weerpraatje van 20 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is volop zomer in de regio. De zon schijnt, maar er is ook (hoge) bewolking en het blijft ook vandaag droog. De wind waait uit het noordoosten en neemt toe naar matig over land en naar vrij krachtig aan zee (windkracht 4 tot 5) en de temperatuur stijgt naar zo’n 26-27°.

Vanavond en de komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen en het blijft droog. Het koelt af naar een graad of 14. Morgen schijnt de zon, maar er wel vrij veel hoge bewolking. Het blijft droog en bij een zwakke oost tot noordoostenwind stijgt de temperatuur naar 25 tot 27°.

Na morgen is het donderdag nog erg warm, maar daarna gaan de temperaturen naar beneden en neemt de kans op een bui geleidelijk toe.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

wo

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

14°

17°

18°

17°

15°

15°

Tmax.

26°

26°

23°

20°

20°

22°