weerpraatje van 22 juni 2017 voor zuidelijk NH

De zon schijnt vandaag geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden en later op de dag is er kans op een regen- of onweersbui. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt snel naar ongeveer 28°. Vanmiddag zal de temperatuur geleidelijk gaan dalen.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en blijft het droog. De wind waait matig uit het westen tot noordwesten en het koelt af naar een graad of 16. Morgen zijn er flinke perioden met zon en het blijft daarbij overal weer droog. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het westen en de temperatuur stijgt naar ongeveer 24°.

Na morgen is het licht wisselvallig met geregeld zon, maar ook enkele buien. De temperatuur gaat terug naar een graad of 20 in het weekend, maar na het weekend loopt het kwik weer op.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

vr

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

16°

17°

15°

14°

16°

16°

Tmax.

24°

20°

20°

23°

22°

22°