weerpraatje van 23 juni 2017 voor zuidelijk NH

Er zijn op deze vrijdag flinke perioden met zon en het blijft overal droog. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename waarde van ongeveer 23°.

Vanavond en de komende nacht zijn er opklaringen, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft droog en bij een matige tot krachtige zuidwestenwind daalt de temperatuur naar 17°. Morgen komt het zowaar tot enkele buien, maar tussendoor schijnt ook af en toe de zon. De zuidwestenwind waait matig tot (vrij) krachtig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 19°.

Na morgen is het zondag en maandag droog, maar vanaf dinsdag is er dagelijks kans op enkele buien en bij die buien kan het ook tot onweer komen. De temperatuur gaat weer omhoog en ligt maandag tot en met woensdag tussen de 21 en 24°. Later in de week gaat de temperatuur naar beneden.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

17°

15°

14°

16°

15°

15°

Tmax.

19°

18°

23°

23°

22°

18°