weekend weerpraatje van 24 en 25 juni voor zuidelijk NH

Het is op deze zaterdag over het algemeen bewolkt en uit die bewolking valt van tijd tot tijd wat lichte regen en motregen. De wind waait uit het zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 19.

Vanavond en de komende nacht is het half tot zwaar bewolkt met nog altijd kans op wat lichte regen of motregen. De zuidwestenwind neemt aanvankelijk in kracht af, maar neemt in de nacht weer toe en draait naar het westen tot noordwesten. De temperatuur daalt naar 16°.

Morgen (zondag) blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. Er waait een stevige westenwind en de temperatuur stijgt opnieuw naar een graad of 19.

Na morgen is het maandag droog met flink wat zon en een graad of 21. Vanaf dinsdag is er elke dag kans op regen of enkele buien en daarbij is ook onweer mogelijk. De temperatuur gaat naar beneden van een graad of 22 op dinsdag naar ongeveer 17-18 aan het eind van de week.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijn weekend en graag weer tot maandag.

dag

zo

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

16°

14°

15°

16°

15°

14°

Tmax.

19°

21°

22°

20°

19°

18°