weerpraatje van 28 juni 2017 voor zuidelijk NH

Het is vandaag over het algemeen bewolkt en het komt tot enkele buien en bij die buien kan het ook tot onweer komen. De wind draait naar zuidwest en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 21°.

Vanavond en de komende nacht blijft het droog met en afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. De zuidwestenwind waait niet meer dan zwak en de temperatuur daalt naar een graad of 14.

Morgen is het ook overwegend bewolkt en vooral in de middag en avond komt het weer tot buien en daarbij is opnieuw kans op onweer. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 20°.

Na morgen is er vrijdag en in het weekend kans op buien, maar na het weekend lijkt het overwegend droog te blijven. De wind waait uit het noordwesten en de temperatuur gaat eerst terug naar een graad of 16 op zaterdag, maar daarna krabbelt het kwik weer op.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

do

vr

za

zo

ma

di

Tmin.

14°

14°

14°

14°

14°

14°

Tmax.

20°

19°

16°

18°

18°

20°