weerpraatje van 29 juni 2017 voor zuidelijk NH

Ook vandaag overheerst de bewolking in de Haarlemmermeer en in Kennemerland en het komt ook weer tot enkele buien. Bij die buien is vanmiddag ook kans op onweer. De wind waait zwak uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar een graad of 20.

Vanavond is er nog een buienkans, komende nacht blijft het droog met een afwisseling van wolkenvelen en opklaringen. De temperatuur daalt naar 14°.

Morgen verandert er niet zo gek veel. Het is bewolkt en het komt weer tot buien met daarbij ook weer kans op onweer. De zuidwestenwind draait geleidelijk naar noordwest en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 19°.

Na morgen is het zaterdag op de eerste juli nat met veel regen, een stevige noordwestenwind en slechts 16°. Vanaf zondag schijnt geregeld de zon, maar zo nu en dan is er ook nog een bui mogelijk. De temperaturen gaan geleidelijk weer omhoog.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

vr

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

14°

14°

13°

14°

13°

13°

Tmax.

19°

16°

19°

18°

20°

21°