weerpraatje van 30 juni 2017 voor zuidelijk NH

Er is vandaag over het algemeen vrij veel hoge bewolking, maar ook de zon zal geregeld schijnen. Het blijft in onze regio droog en er waait een zwakke tot hooguit matige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 20.

Vanavond is het nog droog, maar komende nacht neemt de kans op regen toe. Het koelt af naar een graad of 14 bij een geleidelijk naar noordwest draaiende wind.

Morgen zijn er aanvankelijk perioden met regen, maar in de middag wordt het geleidelijk droog en later klaart het op en komt de zon tevoorschijn. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 18.

Na morgen is er soms een bui mogelijk, maar over het algemeen is het droog met een mix van wolken en zonneschijn. De temperatuur komt dagelijks uit op gemiddeld een graad of 20.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

za

zo

ma

di

wo

do

Tmin.

14°

13°

13°

15°

15°

14°

Tmax.

18°

18°

20°

20°

20°

22°