weerpraatje van 10 juli 2017 voor zuidelijk NH

VANDAAG:
Er is vandaag vrij veel (hoge) bewolking, maar geregeld schijnt ook de zon. Het blijft tot ver in de middag of tot in de avond droog en er waait een zwakke veranderlijke en later meest zuidwestelijke wind. De temperatuur is nog altijd zomers en stijgt naar een graad of 24.

Vanavond en de komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en komt het tot enkele buien en vanavond is er daarbij ook kans op onweer. De zuidwestenwind neemt in kracht toe en de temperatuur daalt naar 16°.

KOMENDE DAGEN:
De rest van de week is het wisselvallig zomerweer en bovendien is het ook te koud voor de tijd van het jaar. Vrijwel elke dag valt er regen of komt het tot enkele buien, maar donderdag lijkt het droog te blijven met geregeld zon. De temperatuur ligt gemiddeld rond de 19°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

di

wo

do

vr

za

Tmin.

16°

15°

13°

15°

14°

Tmax.

19°

19°

20°

18°

19°