weerpraatje van 11 juli 2017 voor zuidelijk NH

VANDAAG:
De zon schijnt op deze dinsdag geregeld, maar het komt ook tot enkele buien. De zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig (windkracht 4 tot 5) en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 19.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en gaat het flink regenen. Later wordt de regen buiig van karakter. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden tot zuidwesten en het koelt af naar een graad of 15.

KOMENDE DAGEN:
Morgen komt het eerst nog tot enkele buien, maar donderdag blijft het droog met geregeld zonneschijn. Vrijdag is er dan weer kans op enkele buien en in het weekend lijkt het weer droog te blijven. Kortom: wisselvalligheid troef. De temperatuur is aanvankelijk te laag voor de tijd van het jaar met maximaal 18 tot 20°, maar in het weekend wordt het weer warmer met zondagmiddag maximaal 22°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen.

dag

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

15°

11°

14°

14°

17°

Tmax.

18°

20°

19°

20°

22°