weerpraatje van 16 juli 2017 voor zuidelijk NH

VANDAAG:
Het is vandaag aanvankelijk bewolkt en lokaal kan het een beetje spetteren. Vanmiddag klaart het geleidelijk op en blijft het droog. De zuidwestenwind wordt noordwest en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 21°.

Vanavond en de komende nacht is het half tot zwaar bewolkt met in de nacht wat lichte regen. Het koelt af naar een graad of 16.

MORGEN:
Morgen starten we bewolkt met mogelijk nog wat gespetter, maar al vrij snel is het droog en gaat de zon schijnen. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het noorden en de temperatuur stijgt naar ongeveer 22°.

KOMENDE DAGEN:
Na morgen is het dinsdag prachtig zomerweer met volop zon en een graad of 24. Woensdag wordt het met 28-29° een zomers warme dag die zonnig begint, maar eindigt met onweer. Daarna is het licht wisselvallig met temperaturen tussen de 21 en 23°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne zondag!

dag

ma

di

wo

do

vr

Tmin.

16°

14°

18°

18°

17°

Tmax.

22°

24°

28°

22°

23°